Mike Coughlan zal een gezworen verklaring geven over hoe hij en zijn vrouw documenten van Ferrari in handen kregen. Mike Coughlan moest zich gisteren verantwoorden voor de 780 documenten van Ferrari die vrouw Trudy probeerde te kopiëren in een kopieercentrum in Woking.

Hun gedrag is schandelijk te noemen, Zei Nigel Tozzi, de advocaat van Ferrari, gisteren tegen de rechtbank. Ze wisten dat ze die documenten niet mochten hebben maar ze hielden ze bij en kopieerden ze. Ferrari zou zonder de tip nooit iets te weten zijn gekomen.

In ruil voor hun samenwerking zal Ferrari niet aan het Engelse gerecht vragen om de informatie, bewijzen en de verklaring over te maken aan het gerecht in Italië. Tijdens de zitting werd het ook duidelijk dat Jonathan Neale, de managing director van McLaren, wist dat Coughlan de documenten in zijn bezit had. Sinds wanneer hij dat wist is echter niet duidelijk.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter