Jenson Button is van mening dat een eerste overwinning een coureur niet verandert, de Honda-coureur won drie weken geleden zijn eerste race in de F1, tijdens de Grand Prix van Hongarije.
Ik heb er altijd vertrouwen in gehad. Als je geen vertrouwen hebt, win je ook geen Grand Prix. aldus Button. Ik heb genoeg van al die mensen die zeggen dat een eerste overwinning een coureur verandert. Ik doe altijd mijn uiterste best en dat verandert nu niet omdat ik een race gewonnen heb.
Net zoals Button drie weken geleden, won Felipe Massa afgelopen zondag zijn eerste race in de F1: Een nieuwe winnaar is altijd goed voor de F1. Massa heeft het goed gedaan, zelfs beter dan Michael Schumacher. Dat is goed voor hem, hij is in staat om meer races te winnen. aldus de 26-jarige Brit.
Voordat ik in Hongarije won, waren er slechts drie verschillende rijders die een race hadden gewonnen dit seizoen. Michael Schumacher en de beide Renault’s. Nu hebben er vijf mensen gewonnen dit seizoen: de beide Ferrari’s, beide Renault’s en ik. aldus Button.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!