François Duval zal niet deelnemen aan de eerste rally van het nieuwe Rallykampioenschap, gehouden in Monte Carlo. Zijn team, First Motorsport, heeft niet genoeg geld bijeen gekregen om hem te laten deelnemen. Natuurlijk ben ik teleurgesteld, vertelt Duval op zijn website. Het is een rally die ik erg graag rijd. De weg is lastig, de juiste bandenkeuzes maken is daardoor ook moeilijk en ik denk dat ik opnieuw voor een goed resultaat kon zorgen. Herinner je vorig jaar, toen was ik de eerste die een KP kon winnen in een Skoda.

Jammer genoeg, gaat de Belg verder, kan ik deze mogelijkheid op dit moment niet aannemen want de andere aanbiedingen die ik heb gekregen zijn voor later op het seizoen.

Intussen zijn er al bijna vijftig inschrijvingen voor de Rally van Monte Carlo, gehouden van 19 tot 21 januari 2007. Tussen 1999 en 2002 won Tommi Mäkkinen de rally, dan was het driemaal aan Sébastien Loeb. Vorig jaar triomfeerde Marcus Grönholm.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter