Anthony Davidson hoopt volgend jaar eindelijk te kunnen racen. De 27-jarige Brit, sinds 2002 testcoureur van BAR-team zegt nog steeds veel plezier te hebben in het testen, maar nu toch hard op zoek te zijn om een volledig seizoen te kunnen racen. Davidson kwam tot nu toe niet verder dan enkele invalbeurten: hij reed twee races voor Minardi in 2002 en in 2004 reed hij een race ter vervanging van een zieke Takuma Sato.
Er worden veel gesprekken gevoerd. zei Davidson in een interview met SpeedTV Uiteraard doe ik hard mijn best om een racestoeltje te bemachtigen voor volgend seizoen.  Ik heb het gevoel dat ik alles geleerd heb wat er te leren valt tijdens het testen. Ik vind het nog steeds leuk om te testen, het is geweldig om te werken bij een goed gefinancierd team. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar snel op en kunnen snel op de auto worden toegepast.
We zullen nu moeten afwachten wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ik denk wel de hele paddock weet wat ik nu wil. Als er een stoeltje beschikbaar komt, dan zal ik daar als een gek achteraan gaan.
Geruchten gaan al enkele maanden de ronde dat Anthony Davidson in 2007 de teamgenoot wordt van Takuma Sato bij Super Aguri, maar daarover werd echter nog niks bevestigd.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!