De teambaas van Renault, Flavio Briatore voorspelt een prachtig seizoen voor zijn team ondanks het feit dat Fernando Alonso, die de afgelopen twee seizoenen de titel pakte bij de Franse renstal, de overstap heeft gemaakt naar McLaren.
Dit is geen overgangsjaar voor Renault. benadrukt Briatore. We hebben altijd gezegd dat het team het enige is dat telt, en dat ons succes voorkomt uit een goede teamgeest. 2007 wordt een mooie kans om dat te bewijzen.
Dit jaar gaan er veel dingen veranderen, niet enkel bij ons maar bij iedereen. Ook voor dit jaar zijn onze ambities duidelijk, we moeten overwinningen blijven halen en beide kampioenschappen winnen. We hebben bewezen wat we kunnen en dat moeten we ook de komende jaren blijven doen. aldus de flamboyante Italiaan.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!