Tijdens de Grand Prix van Turkije liep Fernando Alonso twee punten verder uit op Michael Schumacher, in het rijdersklassement heeft de Spanjaard nu twaalf punten voorsprong op de Duitser. Ferrari wist wel zijn achterstand in de strijd om de constructeurstitel te verkleinen tot op twee punten. Niet erg vindt Renault-teambaas, Flavio Briatore, die zich vooral richt op het binnenhalen van de rijderstitel. De flamboyante Italiaan vindt die belangrijker dan de constructeurstitel.
Die twee punten voelen aan als een overwinning. aldus Briatore tegen de Italiaanse krant Gazetta dello Sport.Fernando heeft het kampioenschap weer opengegooid. Momenteel concentreren we ons op de rijderstitel. We denken later wel aan de constructeurstitel.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!