Ondanks de eerste overwinning past het team van van BMW-Sauber zijn doelstellingen voor het verdere verloop van het seizoen niet aan. Volgens teambaas Mario Theissen is de belangrijkste doelstelling voor dit seizoen bereikt, maar is het team nu gebrand om nog meer successen te boeken.

Onze doelen voor 2008 waren om de tweestrijd aan kop van het kampioenschap om te zetten in een driestrijd en een Grand Prix te winnen. Onze dubbelzege in Canada betekent dat we na zeven races ons doel hebben bereikt, maar we zullen nu niet gaan achterover leunen. aldus Theissen. Het team is enorm gemotiveerd om het succes dat we tot nu toe hebben bereikt, een vervolg te geven. Ons volgende doel is altijd de volgende race. We moeten onze sterke punten blijven benutten en maximaal profiteren van de fouten van onze rivalen. Als we die instelling kunnen vasthouden, weet ik zeker dat we dit seizoen opnieuw onze verwachtingen kunnen overtreffen.

Na zeven races gaat Robert Kubica aan de leiding in het kampioenschap. Na zeven races sta je niet per ongeluk bovenaan. zegt Theissen. Het team en de rijders hebben hier de afgelopen twee jaar naartoe gewerkt. We nemen geen gas terug, maar gaan juist volgas door. Na afloop van het seizoen zien we wel wat het ons heeft opgeleverd.