Tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso wil het liefst nog dit jaar bij McLaren gaan testen.  Het contract van de Spanjaard bij Renault loopt nog tot het einde van dit jaar, maar de tweevoudig wereldkampioen gaat proberen om nog dit jaar voor zijn nieuwe werkgever te testen.
Komende maandag zullen we zeker iets proberen om te kijken of ik nog voor het einde van dit jaar, toch één dag voor McLaren kan testen. aldus Alonso. Het zou me een beetje helpen, maar als er niets gebeurt voordat we de auto voor 2007 hebben, is dat geen ramp.
Kimi Raikkonen die McLaren verlaat maakt zich geen zorgen of hij nog dit jaar voor Ferrari kan testen of niet: Felipe zal in de winter rijden, dus in januari is er nog genoeg tijd om me voor te bereiden op 2007.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!