Als je alles mag geloven wat er de laatste weken is komen bovendrijven zou Fernando Alonso voor veel mensen geen meter meer rijden. Toch heeft de Spanjaard nog een contract bij McLaren tot eind 2009. En hoewel hij volgens de media er alles aandoet om daar onderuit te komen blijft hij volgens zijn manager bij McLaren.

We hebben een overeenkomst. We onderhandelen niet met andere teams en ons plan is om hier te blijven. Hij moet zijn contract nakomen.

Volgens sommigen stond Alonso tijdens de GP van Hongarije op het punt zijn team te verraden door zijn e-mails bekend te maken. Hij zou volgens de krant The Daily Mail naar zijn computer hebben gewezen en terwijl hij zei: “Dat ding gaat meteen naar de FIA.”

Dat klopt niet en het is ook niet mogelijk, Zegt manager Luis Garcia. De feiten zeggen iets anders omdat het totaal anders is verlopen.

Hoe het dan wel is verlopen wou de man niet kwijt aan de BBC.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter