Deze morgen hadden we al vermeld dat Paul Stoddart de stem nog nodig heeft van Ferrari om deel te kunnen nemen aan de GP van Australi�.
Stoddart zou een telefonisch gesprek hebben gevoerd met Jean Todt van het Ferrari team.

Paul Stoddart: Ik heb een gesprek gehad met Jean Todt deze nacht, maar veel steun heb ik niet gekregen van hem.

Paul Stoddart claimde zelfs dat de andere teams de GP kunnen boycotten om Minardi te steunen.
Paul Stoddart blijft erbij dat de nieuwe regels niet legaal zijn en dat ze aan te vechten zijn.

Paul Stoddart: Todt bleef maar zeggen dat het een FIA probleem is ondanks het feit dat Max Mosley gezegd heeft dat we met de handtekening van Ferrari kunnen racen.
Ik heb geprobeerd om hem dat uit te leggen op een rationele manier.

Ik heb hem zelfs gevraagd om een gesprek te hebben met andere aanwezige Ferrari mensen, maar ook dat weigerde hij en dat was dan ook meteen het einde van ons gesprek.

Er is nog altijd een laatste optie, en dat is echt wel het laatste wat ik zou doen, dat is het hooggerechtshof om de illegaliteit van de regels aan te vechten.
Maar, het is de 10de verjaardag van de Australische Grote Prijs en ik wil niet graag diegene zijn die het feest komt om zeep helpen.

Wat zijn nu de stappen die Minardi kan en zal ondernemen?
Gaat Ferrari nog bijdraaien?
Allemaal vragen waar we het antwoord voorlopig schuldig zijn.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter