Villeneuve tijdens de wintertestsVilleneuve tijdens de wintertestsVolgens Jacques Villeneuve is een paddock zonder David Richards een gelukkigere paddock. Tussen Villeneuve en Richards boterde het niet, en dat viel vooral te merken toen Richards de Canadees in 2003 uit het BAR team smeet. Daarna ging Villeneuve in de tegenaanval door te zeggen dat Richards zijn imago saboteerde door Villeneuve’s werkmethode in vraag te stellen.

“Nu hij vertrokken is, is de F1 me terug goed gezind. Maar ik ben er zeker van dat ze in vijf minuten terug van gedacht kunnen veranderen.”

De wereldkampioen van 1997 snoerde ook zijn criticasters de mond. Volgens hem is er tegenwoordig geen plaats in de F1 voor iemand die de waarheid spreekt.
“Maar toch slaap ik goed…”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter