Paul Stoddart zal vandaag vernemen of hij al dan niet aan de start mag verschijnen van de Australische GP anders zal de Minardi zijn gelijk moeten zien te bekomen via juridische wegen.

Paul Stoddart heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij de wagen van 2004 wil inzetten aan het begin van het 2005 seizoen, de enige tegemoetkoming dat Stoddart wou doen is de wagen aan te passen aan de nieuwe veiligheidsregels, maar de Minardi teambaas heeft niet de middelen om de wagen voor San Marino af te hebben.

Onlangs heeft de Australi�r nog laten weten dat hij niet zeker is dat de nieuwe 2005 regels wel legaal zijn, een uitspraak dat hem niet meteen op een goed blaadje brachten bij Max Mosley.

Om te kunnen starten heeft Paul Stoddart de toestemming nog van alle teams, alle teams buiten Ferrari zouden hun toestemming gegeven hebben.
Volgens Stoddart is het vooral Jean Todt die moeilijk doet, maar ondertussen groeien de geruchten dat ook Todt zal toegeven.

Paul Stoddart heeft vandaag al een afspraak met de Ferrari sporting director, Jean Todt.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter