Ron Dennis, de teambaas van het McLaren-team, wil Kimi Raikkonen enigszins gerust stellen. Er wordt wel eens de vraag gesteld hoe Kimi z’n zilveren overall blijft aantrekken als de kans op het halen van de eindmeet kleiner is dan nog een motor op te blazen.

Dennis geeft hier een reden voor:

“Elke rijder krijgt een salaris. In ons team liggen die salarissen hoog. En elke rijder weet dat dit de aard van de sport ligt: veel ‘ups en downs’.”

Kimi Raikkonen mag straks alweer achteraan op het startveld plaatsnemen om aan de race van San Marino te beginnen. Dat komt omdat hij alweer geteisterd werd door een technisch probleem van de MP4/19, die meer mankementen lijkt te hebben dan dingen die goed draaien.

Dennis vervolgde zijn commentaar:

“We zullen er terug staan en wel vroeger dan je denkt. Ik weet niet hoe lang het zal duren – dubbele figuren, waarschijnlijk in de races.”

De Brit spoort zijn rijders echter aan om geduld te hebben…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter