Het is Eddie Jordan dan toch weer gelukt. Hij hoeft komend seizoen geen trapmechanisme in zijn wagens te laten monteren, want Toyota bevestigde vandaag dat het komend seizoen motoren aan het team van Jordan zal leveren. Afgelopen vrijdag tekenden beide partijen een contract voor ��n jaar.

Tsutomu Tomita, teambaas van Toyota:

“De beslissing om motoren te leveren aan Jordan is pas de afgelopen weken genomen toen de motorregelementen voor komend seizoen bekend gemaakt werden. Dat de motoren nu twee races mee moeten gaan en dat er minder getest zal gaan worden heeft daartoe zeker bijgedragen.”

 

“Dat deze deal pas op het laatste moment werd gemaakt zorgt voor een uitdaging voor ons komend seizoen. We zijn blij dat we een ander team kunnen helpen in deze moeilijke tijden. Ik hoop dat de Toyota RVX-05 motor een grote bijdrage zal zijn voor de prestaties van het team van Jordan.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter