Dat je niet alles mag geloven wat op het internet verschijnt blijkt nog maar eens waar te zijn, enkele websites kwamen met het nieuws dat er brand was uitgebroken in ��n van de Sauber gebouwen, namelijk het gebouw waar de windtunnel staat.

De waarheid is echter anders, in een verklaring van het Sauber staat dat het niet gaat om een brand, maar over een rook ontwikkeling.

In ��n van de transformers is er echter een kortsluiting geweest, dat gaf als gevolg een rookontwikkeling, deze rookontwikkeling heeft op zijn beurt het brandalarm in werking gezet.
Voor de rest is er geen schade aan het gebouw.

De reparatie van de transformer zal ongeveer een week in beslag nemen, nadien zal het werk met de windtunnel gewoon verder gezet worden.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter