We kunnen er niet omheen, de ster van het Formule 1 2004 seizoen is ongetwijfeld de Brit Jenson Button, de jonge Brit kwam bijna iedere GP op het podium.
Na zijn eerste seizoen in het Formule 1 was iedere F1 fan er van overtuigd dat Button een talent is, maar de seizoenen die volgden verliepen minder goed voor de Brit en al snel dacht men dat Jenson een ���ndagsvlieg� was.

Dit seizoen staat de Brit weer in de schijnwerpers, zijn prestaties gaan dan ook niet onopgemerkt voorbij, vooral bij Ross Brawn.

Ross Brawn:

“Er komt een dag dat Schumacher stopt, dus moet je uitkijken naar een andere piloot, eentje die op dat moment eruit springt.
Volgens mij kan Button zeker op het lijstje staan.

Ik ben erg onder de indruk met wat hij dit seizoen al gedaan heeft, het was ook een prachtige prestatie van hem om Schumacher te verslaan voor de pole.
Ik denk dat hij uitstekend werkt levert, hij kent de circuits nu en hij leert hoe hij moet werken met een team.

Volgens mij zal hij de komende jaren een gegeerde rijder zijn.
Er waren vroeger al tekens, in zijn beginjaar bij Williams waren die duidelijk op te merken.
Het komt erop aan om in de juiste omgeving terecht te komen met de juiste mensen.”

Kunnen we hier uit concluderen dat ze bij Ferrari Jenson Button willen binnenhalen?
Het wijst misschien wel in deze richting, maar Ferrari zal dan toch een moeilijke keuze moeten maken, ook Alonso en R�ikk�nen staan op het verlanglijstje van het Italiaanse team.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter