Hoe zie jij het F1 seizoen evolueren? Geef je antwoord op deze tien vragen voor 2007 op ons forum.

  1. Voor het eerst sinds lang krijgt een rookie, twee zelfs, winnend materiaal onder z’n gat geschoven. Kunnen ze daar ook iets mee doen? Met andere woorden: Leggen Lewis Hamilton en Heikki Kovalainen het vuur aan de schenen van hun teamgenoot en/of winnen ze een race?
  2. Toyota heeft weer eens dezelfde onopvallende verflaag, dezelfde middelmatige coureurs… Gaan ze dit jaar eindelijk een rol van betekenis kunnen spelen?
  3. Felipe Massa start in de eerste wagen, maar is dat ook volgend seizoen het geval? Kan hij Kimi Raikkonen van zich afhouden of is de Fin te sterk?
  4. Michael Schumacher en Ross Brawn zijn er niet meer bij en Jean Todt zal meer naar de achtergrond verdwijnen. Wil dat dan ook zeggen dat de rol van Ferrari als topteam is uitgespeeld?
  5. Na een rampseizoen krijgt McLaren de wereldkampioen bij zich maar zullen ze er ook in slagen om hem winnend materiaal te geven zodat hij zijn titel kan verdedigen?
  6. Williams heeft in het verleden al bewezen dat het snelle wagens kan bouwen. Zullen ze hun leverancier, Toyota, achter zich houden?
  7. Is de vrees van Spyker terecht? Zullen Toro Rosso en Super Aguri de Nederlanders achter zich laten nu ze een achterpoortje in de regels hebben gevonden?
  8. Zal Giancarlo Fisichella er in slagen om Renault te dragen, of mag hij eind dit seizoen opkrassen zodat aanstormende talenten zoals Nelson Piquet Junior hun kans krijgen?
  9. Robert Kubica eindigde vorig seizoen als onze Rookie van het jaar, maar zal hij dit jaar kunnen bevestigen of is Nick Heidfeld weer wakker geworden en laat Quick Nick weer van zich horen?
  10. Hebben we het laatste van Michael Schumacher gezien, of test hij dit jaar de Ferrari?

Ben je nog geen lid van F1pits.net? Registreer je dan gratis! Eens je lid bent kan je jouw antwoorden geven op ons forum.

By peter