Bahrain Executive Air Services (Bexair), zo heet het ‘bedrijfje’, die de verschillende VIP’s die op de luchthaven in Bahrein zullen landen, zal verwelkomen van twee tot en met vier april.

Achttien jonge dames allemaal 19 jaar of iets ouder afkomstig van Bahrein, Engeland en Zweden zullen voor deze taak instaan. Vandaag zijn ze al aanwezig op de luchthaven in Bahrein voor een tweedaagse training.

Bexair werd in 2001 opgericht. Ze beschikken over een priv� terminal bestemd enkel en alleen voor VIP’s en bezitten ook enkele vliegtuigen.

Ms Fidler:

“We verwachten dat de VIP’s met hun priv�jets de zaterdag zullen toekomen en dat ze een korte tijd in Bahrein zelf zullen blijven om dan naar de Grote Prijs af te zakken. We hebben een eigen VIP terminal, met alle benodigdheden van kleren, tot VIP kamers en douches. We bieden ook vervoer aan zodat we de VIP’s kunnen oppikken aan hun vliegtuig.”

Ms. Fidler gaat verder:

“De 18 jongedames leren hoe ze de gasten moeten aanspreken. De meisjes spreken verschillende talen, zowel Arabisch, Engels, Spaans, Frans, Zweeds en Duits. Het is natuurlijk ook belangrijk dat ze iets weten over de streek zelf. Dat is eigenlijk geen probleem omdat de meeste meisjes in Bahrein zijn opgegroeid. Een ander aantal hebben toerisme gestudeerd en zijn dus goed ingelicht. Ze moeten tenslotte de vragen van hun gasten over de streek kunnen beantwoorden!”

 

De vrouwen zullen een rood- en zandkleurig uniform dragen. E�n van hen zal gekleed zijn in de typische Bahreinse stijl en zal gahwa, dat is Arabische koffie, serveren aan de VIP’s. De meisjes zullen in shifts werken zodat de luchthaven 24 op 24 uur bemand is. Ook bij het vertrek van de VIP’s, op 5 en 6 april, zullen de meisjes aanwezig zijn om hen te bedienen.

De lokale firma, Bahrain Limousines, zal Bexair bijstaan tijdens het Formule 1 weekend. Het zal daar een chique bedoening worden, dat staat vast!

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter