Eergisteren nog dreigde Ralf Schumacher in Bild met een vertrek bij Williams-BMW. Onderhandelingen over een nieuw contract zouden afgesprongen zijn op de salariseisen. “Frank Williams zegt dat ik alleen maar op geld uit ben. Daar kan ik alleen maar om lachen, ik ben erg teleurgesteld in hem en er is een re�le kans dat ik vertrek,”

waren de woorden van de Duitser.

Nu keert Schumacher op zijn stappen terug, hij zegt dat de media zijn intenties verkeerd interpreteerde.

“Het enige wat ik wilde doen was reageren op de berichten in de pers die schreven dat ik enkel en alleen ge�nteresseerd ben in geld. Ik ben er zeker van dat alles uit zichzelf in orde komt. “

Ralf beweert dat hij nooit aan Bild vertelde dat hij het contract met Williams ging verbreken:

“Mijn woorden moeten niet als een bedreiging opgevat worden, “

ging hij verder op zijn persoonlijke website.

Ralf Schumacher claimt dat een contract in orde was, maar dat Williams niet op de afspraak verscheen in Suzuka, tijdens de GP van Japan in oktober.

Zoals altijd doet Frank Williams geen uitspraak over het hele voorval en er zijn er al velen die geprobeerd hebben het spel met Williams hoog te spelen, maar telkens was Williams de winnaar. Williams is nooit bereid grote bedragen voor coureurs te betalen, als de coureurs het daar niet mee eens zijn kunnen ze vertrekken. Ralf zegt echter dat Williams weet dat hij bereid is om zijn salaris te halveren.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter