Het lijkt er steeds meer naar uit te zien dat Ralf Schumcher na dit seizoen zal vertrekken bij Williams. Nu dreigt de jongste Schumacher het team te verlaten als het contract niet snel wordt ondertekend. Hij geeft Frank Williams de schuld, Williams zou zich op het laatste moment hebben teruggetrokken voor het ondertekenen van het contract.

Williams beweert echter dat de Duitser niet wilde ondertekenen omdat deze het niet eens was over het salaris dat hij zou gaan verdienen. Tijdens de Grand Prix van Japan zou het contract ondertekend worden, maar dat ging dus mooi niet door. Ralf is woedend op Williams en wil het nu hard gaan spelen.

“Frank Williams zegt dat ik alleen maar op geld uit ben. Daar kan ik alleen maar om lachen. We zouden het contract bespreken in Japan, maar Frank was er niet en plotseling trok hij zijn bod terug. Ik ben erg teleurgesteld in hem.”

Ralf overweegt nu het team te verlaten:

“Ondanks dat het voor mij en mijn manager Willi Weber erg moeilijk zal zijn om onze vrienden van BMW te verlaten is er nu een re�le kans dat dat gaat gebeuren.”

Het hard willen spelen met Frank Williams. Er zijn er al velen die dat geprobeerd hebben, maar telkens was Williams de winnaar. Williams is nooit bereid grote bedragen voor coureurs te betalen, als de coureurs het daar niet mee eens zijn kunnen ze vertrekken. Dat zal dan ook waarschijnlijk het lot van Ralf zijn.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter