Villeneuve SauberJacques Viilleneuve heeft laten weten dat hij dolgraag aan een twaalfde seizoen in de Formule 1 zou willen beginnen. Precies tien jaar geleden debuteerde de intussen 35-jarige Canadess op ditzelfde Albert Park, toen zette hij zijn Williams-Renault in zijn eerste race op polepositie. Volgens sommigen heeft hij zijn huidige zitje bij BMW met geluk kunnen behouden, maar in de eerste twee races heeft hij zich opnieuw sterk getoont, met een zevende plaats in Maleisi� als voorlopig beste resultaat.

“Ik ben nog niet klaar om te stoppen,” zegt de wereldkampioen van 1997. “Maar het hangt jammer genoeg niet alleen van mij af. Er zijn veel factoren die meespelen, en die moeten we zien te overwinnen.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter