Het Spyker F1-team heeft vanmorgen bekend gemaakt dat het een nieuwe sponsor heeft gestrikt voor volgend seizoen. Na drie jaar afwezigheid zal Trust International weer een F1-team gaan sponsoren, . Het logo van het elektronicamerk zal te zien zijn op de overalls van de rijders en wagens van de Nederlandse renstal. Trust International was eerder al de sponor van Minardi en Jordan.

Michiel Mol, directeur van Spyker: Trust is een belangrijke naam in de Nederlandse en internationale autosport. Voor jonge talenten is het krijgen van een naam als Trust een droom die werkelijkheid wordt. Daarnaast is Trust een succesvol IT-bedrijf dat in meer dan 35 landen actief is. De terugkeer van Trust is een overwinning voor de F1. We kijken enorm uit naar onze samenwerking en om het merk nog bekender en succesvoller te maken.

Ook Christijan Albers is opgetogen over de comebck van Trust: Ik ben heel erg blij om Trust weer als sponsor te hebben. Trust heeft mij gesponsord toen ik in de DTM reed en onze samenwerking verliep toen erg goed. Ik kan goed opschieten met de mensen van Trust en ben dankbaar om ze terug als sponsor te verwelkomen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!