Michael Schumacher heeft in de stand om het rijderskampioenschap tien punten achterstand op Fernando Alonso. Met nog vijf races te gaan heeft de Duitser alle vertrouwen op een goede afloop: Er zijn nog vijf kansen om de situatie in het kampioenschap om te keren en de titel binnen te halen.
 We moeten niet de fout maken om te denken dat onze kansen na de Grand Prix van Hongarije verminderd zijn. aldus Schumacher. In Turkije gaan we verder met onze inhaalrace, we hebben nog steeds alle kans. Het is niet goed om na te blijven denken over de gemiste kansen in Hongarije, we moeten vooruit kijken. De situatie had er veel slechter kunnen uitzien.
De strijd gaat verder en onze kansen op de titel zijn onverminderd. Turkije is voor ons de volgende stap naar de titel. klinkt de zevenvoudig wereldkampioen strijdlustig.
In Hongarije vielen beide titelrivalen uit, maar in Turkije denkt de Ferrari-coureur weer te kunnen winnen: Ik denk dat we er goed voorstaan. We weten hoe veeleisend Magny-Cours was en in Hockenheim waren we dominant. Ook in Hongarije ging het goed, behalve dan het weer.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!