Heb je het ook gezien? Jean Todt die vlak na de aankomst met een telefoon in de hand stond? Het leek er even op dat we dezelfde genante situatie als in Australië zouden krijgen maar Jean stopte de telefoon op tijd weer weg. Dan maar via de website moet Michael Schumacher hebben gedacht.

Wat een ongelofelijke finale! Wat een spannende finish! Ik was zeer, zeer blij toen ik Kimi en Felipe over de finish zag rijden. Ik heb altijd al gezegd dat je nooit mag opgeven en dat je altijd moet blijven vechten, zelfs al is de kans zo klein maar dit durfde niemand te dromen.

Proficiat aan Kimi en al onze jongens. Het was een geweldige prestatie van iedereen, ook van Felipe. Achteraf bekeken was het jammer dat ik er niet bij kon zijn want ik had het graag met hen gevierd. Dat zullen we snel rechtzetten en daar kijk ik echt naar uit.

Naast het rijderskampioenschap legde Ferrari gisteren ook het constructeurskampioenschap “officieel” vast. Het team heeft uiteindelijk één puntje meer gescoord dan McLaren.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *