Nico Rosberg had in het eerste deel van het seizoen niets dan pech. Elke keer zette de zoon van een goed resultaat neer en elke keer moest hij zijn wagen aan de kant zetten door pech. Gelukkig voor hem verliep de tweede helft tot nu toe al een pak beter.

We hebben ons echt bevestigd als de top van het peloton tijdens de laatste races en dat is geweldig omdat iedereen zei dat Williams naar het einde van het seizoen toe zou instorten.

Maar het zijn wij die, gelet op de snelheid, het snelste zijn ontwikkeld en dat is leuk om te zien. Het is geweldig om tegenwoordig zo’n goede resultaten neer te zetten.

Williams wil volgend jaar opnieuw met de top meedraaien en daar heeft de Duitse Fin een goed voorgevoel over.

Ik denk dat het belangrijk is dat het team een goede stap vooruit zet en ik ben er zeker van dat dit zal gebeuren want ze zijn in de fabriek zo hard aan het werken. Ze hebben met de nieuwe wagen al goede resultaten behaald.

Daarop vroeg de journalist of Rosberg volgend jaar nog bij Williams zou rijden: Ja, natuurlijk.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter