Kimi Raikkonen kende voor de zoveelste keer pech bij McLaren, de Fin reed in tweede positie, totdat zijn wagen er opeens mee ophield. De toekomstig Ferrari-coureur is ervan overtuigd dat hij de Chinese Grand Prix had kunnen winnen.

Het was erg jammer, want het zag er naar uit dat we de race konden winnen. Ik weet niet wat precies het probleem was, maar opeens reageerde de koppeling niet goed meer en sprong de motor in de veiligheidsstand en ging hij in neutraal. zei een teleurgestelde Raikkonen.. Ik maakte een goede start en kon een paar plaatsen winnen, maar ik was niet in staat om Fisichella in te halen. Later kon ik hem wel inhalen en kwam voor mijn eerste pitstop dichter in de buurt van Alonso. Ik ben erg teleurgesteld, maar we hebben wel laten zien dat we snel waren. Ik kijk al uit naar Japan.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!