Wili Weber is opzoek naar een vervanger voor vondeling, en geldhaantje, Michael Schumacher. Die lijkt hij te hebben gevonden in de negentienjarige Nico Hulkenberg. Weber gaf de jonge Duitser prompt een zitje in zijn A1GP team waar hij snel uitgroeit tot de ster van de reeks.

Die jongen heeft ongelofelijk veel talent, Zei Weber tegen de Duitse krant Tagesspiegel. Hij doet me zo veel aan Michael denken.

Er zijn nog meer mensen in de A1 paddock die de mening van Weber delen, zeker na de verpletterende overwinning van Hulkenberg in Maleisië. Volgend jaar hoopt Weber om zijn nieuwste protégee een zitje te kunnen bezorgen in de F3 Euroseries; al is een plaatsje op de GP2 grid natuurlijk ook mooi meegenomen.

Veel kan ik er momenteel niet over kwijt, maar als alles volgens plan verloopt zou Nico tegen 2008 klaar moeten zijn voor de Formule 1.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter