McLaren staat bij de meeste fans gekend als koel en zakelijk. Daar wil het team vanaf volgend seizoen verandering in brengen. Met de komst van Vodafone als hoofdsponsor zal er het een en ander wijzigen. McLaren wil zich een opener houding aanmeten die past bij het dynamische imago dat Vodafone heeft. Zo zouden er onder meer leuke PR-activiteiten gehouden worden.

We willen ons als team herpositioneren. We moeten aantonen dat we een deel van de droom van fans zijn. De jeugd wil vaak autocoureur worden. McLaren wil onze drang om te winnen gebruiken om dat te verwezenlijken.

Naast een nieuw imago zullen de wagens er in 2007 ook anders uitzien. De zilveren kleur, typisch voor Mercedes, zal behouden blijven, maar wellicht zal het rood van Vodafone nog opvallender te zien zijn dan het rood van Fly Emirates dat dit seizoen te zien was op de bolides.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter