Het duurt nog wel een tijdje (16 september), maar Robert Kubica kijkt nu al uit naar de Belgische Grand Prix. De BMW-Sauber coureur is opgetogen dat Spa-Francorchamps na één jaar afwezigheid, zijn plaats terug heeft op de F1- kalender.

Het is goed dat Spa terug is. aldus de 22- jarsige Pool, die dit jaar voor het eerst met een F1- wagen in Spa zal rijden. Ik ken het circuit redelijk goed van de vorige raceklasses waarin ik heb gereden. Spa kun je vergelijken met Suzuka, dat ik nu ook zal missen.

Voor het eerst in dertig jaar wordt de Japanse Grand Prix verreden op de Fuji Speedway. Kubica zei over het circuit: Ik ken het circuit niet. Onlangs was ik in Tokyo voor een PR- evenement van Petronas. Ik zag enkele beelden van het nieuwe circuit aan het Fuji-gebergte. Het lijkt me wel interessant, maar het zal het hetzelfde niet zijn als Suzuka.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!