Er wordt wel eens beweerd dat Super Aguri de juiste keuze heeft gemaakt door gebruik te maken van het Honda chassis van vorig jaar in plaats van dat van dit jaar. Daarmee is meteen alles gezegd over hoe vlotjes de wintertests volgens sommige waarnemers voor Honda zijn verlopen.

De Japanners lijken niet in staat om de anderen bij te houden; balansproblemen, zo wordt er gefluisterd. Toch denkt hoofdingenieur Jacky Eecklaert daar anders over.

Door het weer hebben we nog geen goede enkelvoudige rondjes kunnen neerzetten, zei hij tegen Autosport. Maar we hebben vertrouwen in wat we doen. We zijn niet zo snel als McLaren, Ferrari of BMW maar we denken dat we voor Renault staan.

Tijdens het tweede deel van de test in Bahrein zal Honda voor het eerst het aërodynamische pakket van Melbourne uitproberen. Tot nu toe werkte het team met een tussenoplossing.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter