Tijdens de afgelopen wintertests liet Felipe Massa zich opmerken door zijn goede prestaties, dat is ook Lua di Montezemolo niet ontgaan. De Ferrari-president verwacht dat de 25- jarige Braziliaan in het komende seizoen kan mee strijden om de wereldtitel.

 Ik ben erg onder de indruk geraakt van de uitstekende prestaties van Felipe tijdens de wintertests. Ik verwacht dat hij één van de belangrijkste titelkandidaten zal zijn. zei di Montezemolo tegenover Gazetta dello Sport. De Italiaan is niet de enige die denkt dat Massa wel eens wereldkampioen kan worden. Gisteren wisten we al te vermelden dat F1- baas Bernie Ecclestone de Ferrari-rijder ziet als belangrijkste titelkandidaat.
De meeste mensen schuiven Ferrari naar voor als dé grote titelfavoriet, di Montezemolo reageert voorzichtig optimistisch: De meeste mensen zien ons dit seizoen als dé favoriet. Uiteraard hopen we dat ze gelijk krijgen, maar we verkeren in ieder geval in goede vorm.

Ik hou echter niet van overdreven optimisme, we moeten realistisch blijven. Pas in Australië zal pas duidelijk zijn hoe snel we zijn ten opzichte van de andere teams. Het is duidelijk dat we daar willen winnen, maar dat is altijd ons doel.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!