Prodrive F1 heeft nog geen meter gereden, maar nu al zou niemand minder dan Ron Dennis zich in het team willen inkopen. De teambaas van McLaren-Mercedes zou volgens de Duitse krant Express om en bei de $160 miljoen investeren, het bedrag dat de koninklijken van Bahrein in McLaren hadden geïnvesteerd.

Het is al langer bekend dat McLaren op zoek is naar de mogelijkheid om een soort van b-team op te richten, en ziet in Prodrive de geschikte kandidaat. David Richards roept al van vorig jaar dat hij voorstander is van de zogenaamde ‘customer-cars’, McLaren zou die kunnen leveren. Net nu dat Sir Frank Williams bij hoog en bij laag beweert dat er nog steeds geen akkoord is voor 2008 om het gebruik van die customer-cars toe te laten. Richards vertelde aan de Briste krant The GuardianEr is absoluut niets om aan te twijfelen, in 2008 zullen we wagens mogen gebruiken van andere teams. Williams is al in het seizoen 2008 gestapt en aanvaarde die beslissing. Alles is wat mij betreft perfect duidelijk.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter