Michael Schumacher bracht afgelopen zondag een zwaar raceweekend tot een goed einde. Bandenfabrikant Bridgestone won onverwachts op de natte baan in Shanghai en hoopt ook de race in Suzuka winnend af te sluiten.

Technisch-manager van Bridgestone, Hisao Suganuma: De Japanse Grand Prix heeft een speciale waarde voor ons, het is niet alleen een thuisrace voor ons, maar ook de thuisrace voor twee partnerteams van ons: Toyota en Super Aguri. Daarom zal er een enthousiast publiek aanwezig zijn met ongeveer 1.500 werknemers op de tribunes.

We komen hier maar één keer per jaar, de voorbereiding voor de race is dus van groot belang. Onze testsessies in Silverstone en Mugello hebben ons daarbij goed geholpen. We konden daar de omstandigheden in Japan goed simuleren. We zullen onze uiterste best doen om het seizoen winnend af te sluiten.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!