Sébastien Bourdais is in beeld om in 2008 uit te komen voor Scuderia Toro Rosso. Dat heeft teambaas Gerhard Berger laten weten aan Autosport.. De Fransman die de afgelopen drie jaar kampioen werd in de Champ Car-serie mocht vorige week drie dagen testen voor het Italiaanse team in het Spaanse Jerez.
Bourdais, die de hoop op een F1-kans al had opgegeven presteerde tijdens het testen goed. Hij slaagde erin om elke dag zijn rondetijden te verbeteren en was aan het eind zelfs sneller dan vaste rijder Scott speed. Berger is erg onder de indruk van de Fransman: Sébastien is zeker in beeld voor een racezitje in 2008. Voor 2007 heeft hij nog een contract in de Champ Car. Ik wil dat hij dat respecteert.
Bourdais heeft goed werk geleverd. blikt de Oostenrijker terug op de test van vorige week. Hij heeft precies gedaan wat ik van hem verwacht had en hij is een goede en getalenteerde coureur. Ik volg zijn prestaties al enige tijd en heb dan ook gezien dat hij al enige tijd grote dingen laat zien in Amerika.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!