Ondanks dat Fernando Alonso twee keer wereldkampioen werd bij Renault, is Flavio Briatore van mening dat de Spanjaard beide titels niet alleen aan zijn talent te danken heeft.
De tweevoudig wereldkampioen reed in de afgelopen twee seizoenen 267 wk-punten bij elkaar, tegenover de 130 punten die Fisichella behaalde. Toch vindt de Renault-teambaas de echte ster Renault en niet Alonso: Fernando is goed, maar niet zo goed als veel mensen denken. zegt Briatore over zijn vorige lieveling. Over de debuterende Kovalainen heeft de flamboyante Italiaan alleen lovende woorden:  Kovalainen doet me denken aan een jonge Schumacher en Alonso. Ik zie geen enkele reden waarom hij niet kan worden als Alonso. Hij is onze investering in de toekomst.
De 57- jarige Italiaan verwacht dit jaar erg veel van Fisichella: Giancarlo is een ander mens geworden. Hij heeft al zijn teamgenoten verslagen tot hij tegenover Fernando stond.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!