Volgens tweevoudig wereldkampioen Mika Hakkinen heeft Fernando Alonso de juiste beslissing genomen om de overstap te maken van Renault naar McLaren.

Ik ken Fernando niet en weet niet wat zijn motivatie was om voor McLaren te kiezen, maar ik weet wel dat hij de juiste beslissing heeft gemaakt. zei Hakkinen tegenover de Spaanse krant Marca. McLaren is het beste team ter wereld. Het is een team die altijd wil winnen en altijd zoekt naar het beste resultaat. 

Ze hebben de financiële steun, de beste middelen en het beste materiaal. Ik denk dat Alonso een goede reden heeft gehad om voor McLaren te kiezen. Hij zal geen spijt hebben van zijn overstap. aldus de 38-jarige Fin die zelf in 1998 en 1999 wereldkampioen werd bij McLaren.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!