Christijan Albers en Lodewijk Varossieau vormen niet langer een duo. Dat is het verrassende nieuws dat vandaag werd gemeld door Formule 1 RaceReport. Voor Albers is het tijd voor nieuw management en de officieel aangegeven reden van de beëindiging van de samenwerking luidt dan ook dat er een verschil is in inzicht wat betreft het beleid dat moet gevoerd worden met betrekking tot Albers’ verdere carrière.

Lodewijk Varossieau en zijn bedrijf GR8 Industries kunnen terugblikken op een mooie periode met de Nederlander. We zijn trots op alles wat we samen met Christijan hebben bereikt, zowel sportief als commercieel. We hebben het maximale uit de relatie gehaald.

De twee werkten al 6 jaar samen en het was onder Varossieau’s beleid dat Albers de stap heeft kunnen maken van DTM naar Formule 1, en later ook van Minardi naar Spyker. Hij heeft echter altijd bij het traagste team moeten rijden en misschien vindt hij daarom dat het tijd is voor verandering om in de toekomst hogerop te geraken.

Varossieau lijkt alvast te denken dat Christijans toekomst bij Spyker ligt: Christijan is een erg groot talent. We hopen dat hij voor Spyker de eerste punten verovert en dat hij volgend seizoen over een auto beschikt waarmee hij op het podium kan komen. Als hij zich er volledig op focust, lukt hem dat zeker.

Varossieau is via zijn bedrijf ook de manager van Nederlands belofte Renger van der Zande en ook wordt een zakenrelatie met Ho-Pin Tung opgestart.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter