David Coulthard:
Dit is de start van een uitzonderlijk avontuur voor Red Bull Racing, en uitgaand van een veelbelovend wintertestprogramma, kijk ik nu uit naar mijn debuut en ik kijk het seizoen optimistisch tegemoet.

Christian Klien:
Ik heb tijdens het 2004 seizoen heel wat geleerd en nu kijk ik uit naar de eerste race.
Ik geniet echt van het werk binnen het team en ik dank dan ook Red Bull om mij die kans te geven.

Vitantonio Luizzi:
Het is voor mij een droom om hier te zijn en ik ben echt blij om van in het begin deel uit te maken van de Red Bull Racing familie. Het is voor mij de eerste kennismaking met dit circuit en ik kijk al uit naar de vrijdag.

Christian Horner:
Dit is zonder twijfel een speciale gebeurtenis voor Red Bull Racing, de eerste echte kennismaking met de Formule 1. We hebben ons voorbereid in de tijd die we hadden, we zijn echt blij met de inzet en inspanningen die het hele team heeft ondernomen.
Hopelijk herkennen de mensen Red Bull Racing als het team met de nieuwe idee�n en het team die een nieuwe �spirit� bracht binnen de F1.

Cosworth
Cosworth heeft voor de Australische Grote Prijs van 2005 een verbetering gemaakt van meer dan 25 pk en meer dan 300 rpm ten opzichte van 2004.
Dit hebben we bekomen tijdens de 16.000 kilometers die we getest hebben sinds het einde van het 2004 seizoen, inclusief 3.000 km bij een recente test in Jerez op twee motoren.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter