Fernando Alonso was reeds gewaarschuwd door iedereen en mocht het nu ook aan de lijve ondervinden: wanneer je hot bent willen ze alles van je weten maar als je in een ‘sukkelstraatje’ zit of het minder goed doet dan sta je moederziel alleen. Enkel de ‘die-hard’-fans en de fanatieke handtekeningverzamelaars staan nog geduldig te wachten als Fernando in de buurt is.

“Jenson Button is d� rijder van het moment. Wanneer je super presteert dan is de sky de limit. Maar wanneer het niet lukt dan begraaft de Formule 1 je. “

Aldus Fernando.
Over Jenson, met wie Fernando twee jaar geleden nauw samenwerkte toen hij testrijder was voor het Benetton/Renault-team zei Fernando hetvolgende

“Hij is vrij goed, competatief en snel. Maar dat was hij ook twee jaar geleden.”

David Coulthard, die Jenson nu als best presterende Brit voor hem moet dulden, vindt dat Jenson zijn eerste overwinning nabij is.

“Ik denk dat Button enkel een ‘Michael Schumacher-fout’ nodig heeft om zijn eerste overwinning te behalen in de Formule 1. En het zal volledig verdiend zijn!”

Een fout maken zal M Schumacher allesinds moeten maken want de Ferrari is superieur en steekt met kop en schouders boven de concurentie uit. Het is echter nog zeer de vraag hoe diep Ferrari al is moeten gaan. Als dit nog maar 90% is dan wordt het ook moeilijk voor een Jenson die een foutloze race rijdt, maar wie weet speelt de betrouwbaarheid op als Ferrari diep moet gaan.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter