Anthony Davidson gaat niet testen bij Williams. Volgende week zou de jonge Engelsman een testsessie rijden in de Williams maar dat is nu geblokkeerd door zijn huidige werkgever, BAR-Honda. Zij willen niet dat hun testrijder enkele dagen bij de concurrentie gaat vertoeven. Geoff Willis, technisch directeur van BAR, zei dat ze“een voorstel hebben ontvangen van het BAR-team, dat jammer genoeg niet schikte voor Williams.�

Anthony Davidson reed in 2002 al twee races, toen als vervanger voor Alexander Yoong bij Minardi in Hongarije en Belgi�. Na zijn mooie resultaten dit seizoen als vrijdagse testcoureur van BAR, waar hij meer dan eens bovenaan de ranglijst stond, kreeg hij te horen dat hij een van de kandidaten was om volgend seizoen in de Williams races te rijden. Samen met Nick Heidfeld en Ant�nio Pizzonia mocht hij deze winter strijden om het tweede zitje. Tot gisteren dus, op het moment dat BAR zijn deelname blokkeerde. Williams zelf heeft nog niet gereageerd op de beslissing van het Engels-Amerikaans-Japanse team.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter