Tom Coronel is bij de Grote Prijs van Macau op de vierde plaats ge�indigd in de toerwagens. Hij had zondag in een BMW 320 12,193 seconden achterstand op de Duitse winnaar Jorg M�ller, eveneens in een BMW.

Duncan Huisman, die de voorgaande drie edities won in Macau, werd in een BMW zesde met 31,397 seconden achterstand. De F3 race was zeer incidentrijk. In de wedstrijd over vijftien ronden moest twee keer de safetycar het circuit op na botsingen. In de turbulente race hield de Fransman Alexandre Pr�mat zijn hoofd het koelst. Hij versloeg in zijn Mercedes zijn Poolse merkgenoot Robert Kubica. De Braziliaan Lucas di Grasi eindigde als derde.

De Nederlanders Guido van der Garde en Ho Pin Tung speelden in de belangrijkste race van het jaar in deze klasse slechts een bescheiden rol. Van der Garde eindigde als 15e en Tung als 16e. Beiden hadden een achttal seconden achterstand op winnaar Pr�mat.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter