Kevin Magnussen staat volgens de laatste geruchten op het punt om een overstap te maken binnen de Formule 1, zo meldt de BBC. Volgens het Britse nieuwsmedium verlaat Magnussen Renault en maakt hij de overstap naar het Formule 1 team van Haas.

De 24-jarige Deen had het liefst ook volgend jaar bij Renault gereden, maar heeft nu volgens de geruchten toch besloten te tekenen bij het team van Haas. Een bron dicht bij het vuur zou aan de BBC verteld hebben dat de oud McLaren rijder een contract voor twee jaar gaat ondertekenen bij Haas met de optie voor een derde seizoen.

Als de geruchten waar zijn dan wordt Magnussen teamgenoot van Romain Grosjean. Grosjean verliet het team van Lotus (nu Renault) voor een avontuur bij nieuwkomer Haas. De eventuele aanstelling van Kevin Magnussen zou betekenen dat Esteban Gutièrrez op zoek moet naar een nieuw stoeltje voor 2017.

Denk jij dat Magnussen volgend jaar naast Grosjean rijdt voor het team van Haas? Laat jouw mening achter op het forum van GPPits.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!