Williams had dit jaar grotere successen kunnen hebben, als Barrichello nog voor dat team reed. Althans, dat vindt Rubens Barrichello van zichzelf.

Barrichello verloor afgelopen seizoen zijn plekje aan Bruno Senna. Na het slechtste seizoen in de historie van het legendarische team van Frank Williams is de renstal uit Grove inmiddels bezig aan een veel beter jaar.

De 40-jarige Barrichello, die zijn heil heeft gezocht in de Amerikaanse Indycars, denkt dat als hij was gebleven het team nog veel grotere successen had behaald.

Het is voor zowel mezelf als Williams jammer dat ik er niet bij ben. Samen zouden we een geweldig jaar hebben gehad. Ik had echt iets extra’s gebracht., laat Barrichello weten tegenover het Duitse Auto, Motor & Sport.

Ik zou als teamgenoot een prima coach zijn geweest voor Senna, Bottas of Maldonado. Kijk naar Maldonado. Vorig seizoen had hij minder incidenten dan dit jaar. Hij is supersnel en met mij aan zijn zijde zou hij veel gecontroleerder bezig zijn.

Niet zo netjes van de Braziliaan om het zo te zeggen, want teveel zelfverheerlijking? Of hij heeft volledig gelijk? Meld je gratis aan op onze forum en doe mee met de discussie’s!

Leave a Reply

Your email address will not be published.