Grosjean startte in Hongarije als derde, maar wist dit vanwege enkele incidenten niet om te zetten in een podiumplaats. Grosjean kreeg na de race nog een extra tijdstraf van twintig seconden voor een botsing met Jenson Button. Zijn voorsprong aan de finish was echter voldoende om de zesde plaats niet te verliezen.

Bij het inhalen van Felipe Massa zou [hierover verschillen de meningen op het forum] hij net met alle vier de wielen buiten de baan, wat tegen de regels is. Maar Felipe Massa vindt het maar niets dat Romain Grosjean een drive through-penalty heeft gekregen voor het incident.

Als hij de straf heeft gekregen voor wat hij bij mij deed, is het in mijn ogen een verkeerde beslissing. Hij ging niet met vier wielen buiten de baan, maar met twee en dat mag., aldus Massa.

Geheel diametraal tegengesteld was de reactie van Fernando Alonso. De Spanjaard vond de Lotus-coureur bij de start te agressief en is blij dat Grosjean later in de race nog een drive through-penalty kreeg voor een ander incident. Zelf had Alonso het tempo er niet inzitten, waardoor hij niet verder wist te komen dan P5, wat ook zijn startpositie was.

Ik heb het idee dat Grosjean alleen mij in de gaten hield, terwijl we met 22 coureurs op de baan rijden. Dat leek hij even vergeten te zijn., vertelde Alonso in een interview met Sky Sports. Ik ben dan ook blij dat hij later alsnog een straf kreeg. Het was een goede compensatie voor zijn agressiviteit bij de start.