Jos Verstappen test volgende week voor het Herdez team (HVM) dat uitkomt in de Champcar World Series. Morgen vliegt hij naar Indianapolis, het hoofdkwartier van HVM. Teammanager Vince Kremer zal op het vliegveld aanwezig zijn om Jos te verwelkomen.

Maandag is Jos de hele dag op de fabriek om een stoeltje aan te meten. Daar wordt ook de auto voor hem aangepast. Dinsdag vliegt Jos naar het circuit van Sebring waar hij woensdag, en eventueel ook donderdag, zal testen. Hij krijgt gezelschap van nog drie andere coureurs van wie de namen (nog) niet bekend zijn.

Jos Verstappen zei in een korte reactie blij te zijn met deze test. �Ik heb er heel veel zin in�, zei Jos op zijn website. �Voor mijn fans heeft het allemaal weer lang moeten duren, maar eindelijk is de eerste stap gezet. Uiteraard is de voorbereiding niet helemaal optimaal, maar ik zal daar eens laten zien wat ik waard ben. Ik wil weer presteren, dus met goede rondetijden zal ik het team ervan overtuigen dat ze niet om me heen kunnen.�

HVM heeft het hoofdkwartier in Indianapolis en is in de Champcar World Series actief sinds 1981. Voorlopig heeft het team ��n rijder bevestigd voor het seizoen 2005, de 29-jarige Mexicaan Mario Dominguez die in 2002 debuteerde in de Champcars.

Bron: Verstappen.nl

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter