VRT zal komend seizoen ruime aandacht schenken aan de Mediagroup Van Dyck Belcar. Via Sporza zullen de kijkers na elke Belcarwedstrijd een ruim stuk Belgische autosport voorgeschoteld krijgen. Eric Dupain, VRT-sportjournalist licht toe:

“Twee jaar geleden hebben we voor het eerst aandacht besteed aan de Belcar.
In iedere reportage was er toen een rode draad terug te vinden. We bekeken
onder andere de Chrysler Viper en de Corvette van kortbij en hadden natuurlijk ook aandacht voor de wedstrijd. Dit jaar pakken we het anders aan. We brengen een ruime samenvatting van de wedstrijd met de eerste reacties na de race. Eind vorig jaar verlengde de VRT de uitzendrechten van de Formule 1 en in 2005 willen we de autosportfans iets meer bieden. Dat ietsje meer zoeken we in eigen land. De Mediagroup Van Dyck Belcar is een hoogstaand kampioenschap met een sterk bezet deelnemersveld.
De belangrijkheid van het kampioenschap wordt extra in de verf gezet nu Sporza
enkele uren na afloop van elke wedstrijd een uitgebreid verslag zal uitzenden!
Geen opgewarmde kost, maar nieuws heet van de naald zoals de Sporzakijkers dat gewoon zijn. Afhankelijk van het Sporza-aanbod zal de samenvatting 10 � 15 minuten bedragen. De eerste reportage is te zien op zondag 27 maart na 17u00”.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter