Williams heeft op de officiële Formule 1 website laten weten dit jaar geen keuze meer te maken voor haar tweede coureur. Eerder wisten Russische media nog te melden dat Sergey Sirotkin afgelopen vrijdag zou worden bevestigd..

Volgens ingewijden is Sirotkin nog steeds de grootste kanshebber op het enige vrije stoeltje in de Formule 1. Volgens ingewijden zou het contract waarmee 17 miljoen Amerikaanse Dollar gemoeid zou zijn op enkele details na rond zijn. Danill Kvyat zou back-up zijn mocht het contract met Sirotkin niet rond komen.

Robert Kubica zou volgens Motorsport.com geen kanshebber meer zijn maar de vader van de Pool zegt dat er nog niets verloren is: We blijven vechten om Robert bij Williams binnen te krijgen. Williams neemt in ieder de tijd om goed na te denken. Natuurlijk gaat het om wat een coureur mee brengt. Soms zijn vaardigheden, ervaring en het potentieel van de coureur beslissend, op andere momenten telt alleen het geld.

Felipe Massa liet ondertussen weten te betreuren dat de beslissing vooral om geld draait.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter