Volgens de jongste geruchten kan Williams wel eens overhaald worden om volgend jaar op Bridgestone banden te starten. Nu het er naar uitziet dat Williams het volgende jaar zonder BMW motoren moet gaan doen, zijn er onderhandelingen aan de gang met Honda. Op de Nurburgring werd Frank Williams ook gezien met Hiroshi Yasukawa van Bridgestone.

Ondertussen is Bridgestone een charme offensief begonnen met andere teams. Ook zou Hiroshi Yasukawa proberen om Red Bull en Toyota om te krijgen naar het Japanse rubber. Red Bull’s adviseur Helmut Marko gaf al toe dat het veranderen naar Bridgestone voor het tem een logische keuze zou zijn, aangezien ze volgend seizoen met de Ferrari V8 zullen rijden.

” Wij zijn daar alleen maar heel gelukkig mee, als Bridgestone probeert om meer teams binnen te halen “  reageert Jean Todt.  ” Het blijft natuurlijk de beslissing van Bridgestone, maar het zou ons zeker helpen. Nergens staat er in ons contract dat Bridgestone niet meerdere teams mag voorzien van banden.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!