Drie punten scoorde Williams-BMW in Bahrein, dankzij Mark Webber die zesde eindigde. Zijn teamgenoot Nick Heidfeld moest de race staken na een probleem met zijn BMW-motor: over en uit na 26 rondjes.

Mark Webber “Het was een moeilijke race. Met nog een twintigtal ronden te gaan had ik een spin. Ik verloor daardoor 2 posities, van derde naar vijfde. Na mijn spin waren de banden in zeer slechte staat, waardoor ik nog een positie aan De la Rosa verloor ook. Nu is het vooruitkijken naar Imola.”

Nick Heidfeld: “Het is een teleurstelling dat ik niet kon finishen, zeker omdat ik een goede race aan het rijden was. Ik ging zeker enkele punten gescoord hebben. Aan de andere kant, het was al de tweede race voor mijn motor, en Maleisi� was al zeer belastend voor de motor. Ik ben er zeker van dat we de volgende races nog een beloning zullen krijgen voor ons harde werk.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter