Het is officieel! WilliamsF1 zal volgend jaar met Bridgestone banden rijden. Het is een lange termijnverbinding geworden tussen het Engelse team en het Japanse bandenmerk. Williams reed al van 1999 tot 2000 op Bridgestone banden en was het eerste team dat naar Michelin trok.

“Ik kan met veel plezier aankondigen dat Bridgestone Motorsport de bandenpartner van WilliamsF1 zal worden,” zei Hiroshi Yasukawa. “Op het einde van het seizoen zullen we al samenwerken met een van de meest ervaren en gerespecteerde teams van het kampioenschap. Ik wil Frank Williams bedanken voor het vertrouwen in onze technologische mogelijkheden.”

“Sinds we in 1997 zijn begonnen in de Formule1, en we hebben zeven jaar lang de kampioen van banden voorzien. We kijken er naar uit om Williams te helpen met het bereiken van hun doelstellingen.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter